Ik Feliciteer je

“In deze verhalenbundel uitgegeven door Uitgeverij Aquazz in opdracht van www.boekvoorhaar.com en in samenwerking met online schrijfatelier Alica, staat mijn verhaal: Een fortuinlijke dag.

Het is de eerste schrijfwedstrijd waar ik aan meegedaan heb en waar mijn inzending beloond is met publicatie in dit geweldige boek. Er staan grappige verhalen in, sarcastische verwensingen, ontroerende en romantische. Kortom voor iedereen wat wils. Het leuke van een verhalenbundel is dat je het makkelijk even weg kan leggen. Eén verhaaltje voor het slapen gaan. Of juist voor iemand die zich niet zo goed kan concentreren.

Het verhaal “Een fortuinlijke dag” is op deze site te lezen onder het kopje “Verhalen”

Social tagging: > > > > >

2 Responses to Ik Feliciteer je

 1. Ellen Bakker schreef:

  Hoi Ellis’,
  Heb je ook een droom voor Nederland geschreven?
  Mijn parkdroom zou bij de 50 beste kunnen zitten. Dan mag ik mee aanbieden aan de koning en koningin. Zie http://www.deeljouwdroom.nl

  • Elles Jansen schreef:

   Leuk Ellen om je hier tegen te komen!
   Ik heb natuurlijk direct even jouw droom opgezocht op de site en op jou gestemd. wat een origineel verhaal. Ik zag het helemaal voor me.
   Zelf heb ik niet meegedaan, ik had er wel van gehoord maar had er niet direct een beeld bij. En jij weet als geen ander hoe belangrijk de juiste inspiratie is 🙂
   Succes en ik hoop dat je in het grote boek komt. Ik heb het verhaal gedeeld op FB.
   Warme groet Elles

Geef een reactie