Kluns der klunzen, meet the new Bridget Jones 2.0


Tjonge jonge jonge, Jansen door de bocht.
Weer lekker bezig. Eerst struikel ik deze week tijdens de Draai van de Kaai over een betonblok terwijl ik foto’s aan het nemen van een vol terras. Juist, ik struikel voor een overvol terras. Dat nadat ik eerder die avond te dicht bij het podium van de winnaars van de Fixed Gear Race stond en een gratis champagnedouche onderging. Nee, ik had er niks van binnen gekregen dus dat kon de reden van mijn stuntelige val niet zijn. Ik hield er een dikke knie aan over.

 

Vandaag was het de overtreffende trap. We zouden buiten eten, achter in de tuin in de lounge. Dus ik had de borden al opgeschept in de keuken en bediende mijn manvolk als een volleerde serveerster. Omdat ik nog wat vis en aardappelpuree in oven had staan, haalde ik de schalen voor de liefhebbers voor een tweede ronde. Met een volle schep aardappelpuree uit de warme ovenschaal wilde ik Sven zijn bord bereiken maar er viel puree van de lepel. In een eerste reflex hield ik mijn linkerhand eronder.  Ik verbrandde direct mijn handpalm met de 200 graden warme aardappelprut, bracht in een tweede lompe reflex die hand naar mijn mond om vervolgens mijn tong te verbranden, zwikte mijn enkel en draaiend viel ik om met mijn gat…. Jawel midden in de schaal met puree die net uit de oven kwam nog halfvol zat! Wie zijn gat verbrand…. Juist ja. Die moet op de blaren zitten. Au.

In combinatie met mijn vorige blog van deze avond ben ik toch wel de nieuwe Renée Zwellger? Bridget Jones annex Elles Jansen? De achternaam is al goed. Jones 2.0
Zal ik ook een dagboek bij gaan houden. Over onderbroeken waar je in kan kamperen en wat zullen we nog meer verzinnen Annemiek van Engelen?

Social tagging: > > > >

Geef een reactie