De maat is VOL – deel 5 – Dipje

Sinds mijn operatie op 4 mei jl. kan ik niet zelf om boodschappen, en kan ik ook geen lekkere koekjes snaaien. Met gips en al ben ik op de weegschaal gestapt 119. Niet slecht, evenveel als van voor mijn ingreep maar nu met gips. Wat weegt een gipsbeen been eigenlijk?

 

 

 

Mijn lieve vriendin is op 12 mei heengegaan, na een zeer dappere strijd. Zij was de motivator om aan deze afvalrace te beginnen, immers ik had mijn eigen gezondheid in de hand en deed niks, terwijl haar de wapens werden ontnomen.

Ik dacht altijd dat ik geen troosteter ben, maar deze week toch echt WEL. Mijn lichaam schreeuwt om zoet.  We habben nog een klein stukje van de paashaas in de koelkast liggen maar nu niet meer. Gisteren bij bij de koffietafel na een ontroerende afscheidsdienst deed ik suiker in mijn koffie, ik dronk wel vier kopjes. En zette mijn tanden in een Belgische koffiekoek. ’S Avonds at ik een moorkop en lag de hele nacht met opkomend maagzuur in bed. Gelukkig werd er dus van bovenaf ingegrepen, ben jij dat Greet? Dit dipje zal me niet kwalijk worden genomen denk ik zo. Vandaag zal ik me herpakken, ik heb het jou en mezelf beloofd.

Social tagging: > > >

4 Responses to De maat is VOL – deel 5 – Dipje

 1. Bloem schreef:

  Het gaat lukken.
  Liefs en kracht.

  • Elles Jansen schreef:

   Dank je wel lieve Bloem. Het is heftig om een vriendin te verliezen, en ook om haar gezin zo’n verdriet te zien hebben. liefs Elles

 2. Jol lok schreef:

  gecondoleerd Elles met het verlies van je vriendin! Dikke kus.

  • Elles Jansen schreef:

   Dank je wel Jolanda, het is zo onwerkelijk dat ze er niet meer is. Dat je niet meer even kunt binnen springen, kunt lachen.
   Liefs Elles

Geef een reactie